ALKEISKURSSI

Seuraava alkeiskurssi alkaa :
26.1.2024
Treenit :
Tiistaisin 18:30-20:00 ja perjantaisin 17:30-19:00
Paikka :
Kaapelitehdas, Awase:n dojo (perjantaisin)
Sörnäinen, Genbu-kai:n dojo (tiistaisin)
Kestoaika :
Kolme kuukautta
Hinta :
40 euroa
Graduointi :
Toukokuu 2024
Ikäraja :
18 vuotta

Shotokai-tyylille on ominaista runsas liikkuminen. Harjoittelun pääpaino ei ole niinkään yksittäisten liikkeiden hiomisessa, vaan vartalo pyritään saamaan käyttökelpoiseen kuntoon. Tämä vaatii keskittymistä ja oman kehon tuntemista. Tyylisuuntaan ei kuulu kilpailu.

Alkeiskurssilla harjoitukset tehdään yksilö- ja pariharjoitteina. Sen aikana opitut tiedot ja taidot mahdollistavat täysipainoisen ja turvallisen harjoittelun jatkokurssin harjoituksissa.

Ota verkkarit mukaan jo ensimmäisiin harjoituksiin, karatepukua et tarvitse kurssin aikana. Hyvää pohjakuntoa et välttämättä tarvitse, kunto kyllä kohoaa kurssilla. Voit harjoitella pari viikkoa ennen kuin kurssimaksu tulee maksettavaksi.

UniDojon ja Kaapelitehtaan pukuhuoneiden kaappeihin tarvitset oman riippulukon. Arvotavarat kannattaa ottaa mukaan treenisaliin. Lisäksi tarvitset sandaalit kulkeaksesi puhtain jaloin pukuhuoneesta treenisaliin.

Seuramme ei järjestä junioritoimintaa, joten olethan täyttänyt jo 18 vuotta. Emme tarjoa myöskään vakuutusturvaa harjoittelijoille.

Ilmoittaudu kurssille!

Lisätietoja

Salietiketti kertoo tarkemmin käytännön treenamisesta.

Voit lähettää alkeiskurssin vetäjille sähköpostia osoitteella .

Alkeiskurssin sisältö

  • liikkumisen perusteet
  • peruslyönnit ja -potkut
  • väistöt ja torjunnat
  • kaatumistekniikat (ukemit)
  • muotoharjoittelu (kata)
  • lyhyesti hallintaotteita ja niistä irtautumisia